Broeders en zusters,

Enkele broeders en zusters uit Brabant, Limburg en België organiseren ieder jaar een vakantie gecombineerd met een conferentie, vandaar de naam: Confercantie.

De tijd waarin die Confercantie valt is altijd in de week als in het zuiden het carnaval gevierd wordt.

Natuurlijk staat de Heer Jezus centraal deze week en kunnen wij, als christenen uit verschillende Baptisten en Evangelie gemeenten, elkaar bemoedigen en opbouwen. Deze week is dé gelegenheid om christenen van andere gemeenten te ontmoeten, samen drie diensten bij te wonen met als gastspreker Martin Symons met een thema dat iedereen zal aanspreken, ” van gebondenheid naar bevrijding ”. Er zijn kindernevendiensten en er is (ovb) een boekentafel aanwezig.

(We starten de confercantie op zaterdag met een INLOOP AVOND om met elkaar kennis te maken. ) De hele week door zijn er activiteiten: voor de kleintjes een lampionoptocht, voor de grotere een spel of dropping en op de slotavond gaan we met allen die willen: bowlen of naar een escape room (dit op eigen kosten).

Op dinsdagavond houden wij een gezamenlijke maaltijd in de conferentiezaal.

Op woensdagavond is er een knutselavond voor jong en oud. Als u nog een andere activiteit wilt organiseren kunt u dat doen in overleg. Het park zelf heeft diverse faciliteiten: een overdekt zwembad, skelterverhuur, een restaurant en er zijn wandel- en fietstochten te verkrijgen. Zo kunnen we naar anderen toe op het vakantiepark een “aanstekelijk” getuigenis zijn: één in de Heer Jezus. Afgelopen jaar hadden we 25 huisjes verhuurd.

Plaats van de Confercantie:
Bungalowpark RCN Flaasbloem
Flaasdijk 1
4861 RC Chaam.
Tel nr. 0161 491654
www.rcn.nl dan zoeken onder ” Flaasbloem”

Datum: van vrijdag 25 Februari t/m vrijdag 4 Maart 2022.

Laat weten of dat u interesse heeft, dan sturen wij u nadere informatie toe over hoe u zich kunt aanmelden en een bungalow kan reserveren. Degenen die vorig jaar hebben deelgenomen krijgen sowieso persoonlijk bericht.

Als u vragen heeft of nadere informatie wilt hebben neem dan contact op met
Roy Engelen Tel: 06 48769080 of e-mail royengelen@ziggo.nl
Rini Slaets Tel: 06 19537206 of e-mail r.slaets@upcmail.nl

Groetjes en tot in Chaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *