Beste zussen en Broers, na een geweldige confercantie dit jaar in Zeewolde willen we ook voor 2024 weer graag een confercantie organiseren. (op dit moment al 10 huisjes gereserveerd). Zie hieronder voor meer info:

Enkele broeders en zusters uit Brabant, Limburg en België organiseren ieder jaar een vakantie gecombineerd met een conferentie, vandaar de naam : Confercantie

De confercantie valt  altijd in de carnavalsweek. (voorjaarsvakantie regio zuid). Deze keer van 9-16 februari 2024.

Natuurlijk staat de Heer Jezus centraal die week en kunnen wij, als christenen uit verschillende baptisten en evangelie gemeenten, elkaar bemoedigen en opbouwen. Deze week is dé gelegenheid om christenen van andere gemeenten te ontmoeten, samen drie diensten bij te wonen met als gast- spreker Wout van Wijngaarden met een thema dat iedereen zal aanspreken, “ Belijdenis brengt zegen “.  Er zijn ook kindernevendiensten.

We starten de confercantie op zaterdag met een INLOOP AVOND om opnieuw met elkaar kennis te maken. De hele week zijn er activiteiten, hiervan wordt u op de hoogte gehouden.

Roy Engelen en Rini Slaets zijn wederom met de beheerder Wout Sleurink in gesprek gegaan  en hebben in goed overleg enkele afspraken gemaakt :

  • bij een boeking van een bungalow betaalt u GEEN reserveringskosten á € 25,-,
  • u betaalt ook GEEN voorkeurskosten á € 20,- , 
  • u betaalt ook GEEN toeristenbelasting, dat is plm. € 3,15 per persoon per dag.

Hiernaast hebben we met de beheerder afspraken gemaakt aangaande financiële steun voor gezinnen, die het niet kunnen betalen. Deze broeders/zusters moeten dan met Roy Engelen contact opnemen, omdat er mogelijkheden zijn het huurbedrag te minderen.

Wij hebben tot onze beschikking een recreatieruimte, met beamer en geluidinstallatie, van zaterdag avond 20.00 uur tot en met dinsdagavond. 

Op het park zijn verschillende faciliteiten : Overdekt zwembad.  Buiten: springkussen, verschillende klimtoestellen, tennisbaan,  voetbalveld, skelter c.q. fietsenverhuur, een mooi, modern, gezellig restaurant.

Plaats van de confercantie :
RCN vakantiepark Zeewolde
Dasserlaarweg 1   3896 LT    Zeewolde
Tel nr 088 166 5500     

(dit tel nr is speciaal voor de confercantie reserveerders, omdat er anders wél de aangegeven kortingen bijgeteld worden)Bij uw boeking dient u te vermelden “confercantie “.
Datum vakantie 9 t/m 16 februari 2024

Vanaf vandaag kunt u reserveren, dit gaat als volgt:

  1. Ga naar www.rcn.nl en zoek naar rcn Zeewolde
  2. Zoek het huisje dat je wilt reserveren
  3. Bel naar RCN 088-1665500
  4. Boek het huisje en geef je gegevens door
  5. Meld duidelijk dat je boekt voor de CONFERCANTIE (alleen dan ontvang je de korting)
  6. Stuur/mail gelijk op de dag dat je boekt het inschrijfformulier naar Roy

Ben je enthousiast?, mooi! Maak de confercantie bekend bij anderen, en wijs ze ook op onze facebookpagina en website: www.confercantie,nl
We melden ons begin februari weer met de deelnemerslijst en programma.

Heeft u nog vragen of informatie neem contact op met :

Roy Engelen tel : 06 48769080 of e-mail royengelen@ziggo.nl
Rini Slaets     tel : 06 19537206 of e-mail r.slaets@upcmail.nl   


   Met hartelijke Broedergroeten, Roy en Rini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *